Kvalitet

Produktene til Sanipro AS er utviklet med tanke på moderne design, funksjonalitet, sikkerhet og ikke minst kvalitet.

Sikkerhetskravene våre er strenge, og produktene er testet i henhold til CE- normer for sikkerhet, funksjon, tetthet og holdbarhet.

Sanipro selger produkter designet for norske baderom. Smarte tekniske løsninger, som gjør at produktene ikke bare ser fine ut, men som også gjør at produktene har lang levetid.

Produksjonen av produktene skjer utenlands, hos erfarne, nøye utvalgte produsenter. Noe som gjør at du som kunde kan kjøpe produktene våre til en fornuftig pris, uten at du måtte bekymre deg verken for kvaliteten på produktene eller servicen vi tilbyr.

Å kjøpe produkter fra Sanipro skal være enkelt. Du som kunde får et komplett produkt, der hver enkelt del er testet og kvalitetssikret før leveransen.

Sanipro tilbyr nå utrolige 10-Års kvalitetsgaranti på sine trinsesystemer. Dette gjelder alle våre dusjkabinett og dusjhjørner.
Det som gjør våre trinser såpass slitesterke og solide er for det første at de ikke har noen åpne skruer eller muttre som kan løsne over tid.
De er konstruert slik at vann ikke kommer i kontakt med kulelagrene. Slik at smøringen ikke blir utsatt for fukt og tørke ut over tid.
Fjærbelastningen på trinsene gjør at slitasje og belastning ikke oppstår.

Sanipro – den beste opplevelse